Prandaj, qëndroni vigjilentë,

SEPSE JU NUK E DI DITËN AS ORËN.

Kisha Katolike e Selanikut

Këtu është faqja e internetit e famullive katolike të Selanikut, në dioqezën e Selanikut. Famullitë katolike përbëhen nga një komunitet shumë multikulturor. Famullitarët atje flasin greqisht, shqip, italisht, frëngjisht dhe anglisht. Priftërinjtë e Selanikut përpiqen t'i përgjigjen të gjithëve, me festime dhe akses në sakramentet në gjuhë të ndryshme.

Koha e masës

Sekretariati i Famullisë së Selanikut

Frangon 19
546 25 Thessaloniki

Tel. 2310 539 550
email : cathenoria_thess@yahoo.com
email 2: cathenoriathessaloniki@gmail.com
faqe interneti : http://www.cathenoria-thes.org/

Orari i hapjes së Sekretarisë:
E marta në të premte nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 14:00.

Përballë do të gjeni oraret e radhës të shërbesave fetare katolike në Selanik. 

Për versionin PDF të detajuar me synimet e meshave dhe ngjarjeve jofetare, shkarkoni buletinin PDF më poshtë.

Bulletin

Would you like to have a global vision of the next Catholic events in Thessaloniki? Download our newsletter.

Our priests

Jerzy owsiak CM

Famullitar

jerzyo@wp.pl
+30 6947863342
Greqisht, polake, italiane, franceze

Maximilian ANDREI CM

Ndihmës Famullitar

maximilianandrei@gmail.com
+30 6955300868

Watsapp : +33781583578
Greqisht, anglisht, frëngjisht, rumanisht, spanjisht, italisht

Agapit ebiagena cm

Ndihmës Famullitar

eagapit@yahoo.com
+30 6943463266
Greqisht, anglisht, frëngjisht
neftali shaw sandoval cm

Ndihmës Famullitar

Koha e kontaktit dhe masive