Kontakti dhe Kishat

Këtu është lista e kishave katolike në Selanik.

Vikariati Apostolik i Selanikut

Kolokotroni 19

564 50 Stavropoli THESSALONIKI

Tel – fax 2310-654256  

Katedralja Katolike e Konceptimit të Papërlyer, Selanik

Frangon 19

54625 Thessaloniki

Tel 2310 539 550 fax 2310-541046

email cathenoria_thess@yahoo.gr

Famullia Katolike e Shën Palit, Kavallë

Kyprou 6

654 03 Kavala

Tel 2510-223163

Famullia Katolike e Shën Jozefit, Aleksandropolis

E. Venezelou 76 & Komninon 

68 100 Alexandroupolis

Tel 25510-81455


Kapela e Shën Jozefit

Pindarou 11b

Xanthi 67100